Indiferent de cât de generoasă a fost natura cu tine la naștere, ce bagaj genetic bogat ai, ce stil de viață sănătos duci, factorii externi influențează și afectează in mare măsură sănătatea pielii. Un ten luminos și strălucitor se obține și se menține cu tratamente specifice, ajutate de produse și aparatură profesională. Alături de cosmeticiana potrivită vei îngreuna apariția ridurilor, a petelor datorate înaintării în vârstă, a cuperozei și a altor afecțiuni ale pielii care creează disconfort și neplăceri. Timpul petrecut sub mâinile magice ale cosmeticienei este unul bine investit, pentru că apoi, chipul tău va străluci de sănătate și bucurie.
Roxana

Roxana

Cosmeticiană

Cu o experiență de peste 3 ani în sfera frumuseții, Roxana oferă  prin fiecare procedură realizată un adevărat ritual de relaxare. Fiind o fire ambițioasă și perfecționistă, Roxana excelează în domeniul cosmeticii. De la extensii de gene, pensat și vopsit clasic, laminare gene și sprâncene,  tratamente faciale, până la epilare cu ceara,  dar și epilare definitivă folosind tehnologia IPL/SHR. Cu o tehnică impecabilă Roxana accentuează frumusețea fiecărei priviri aplicând cu plăcere extensii de gene fir cu fir, 2D, 3D, Volum Rusesc realizând o imagine spectaculoasă, a genelor clientelor.

Programări: 0743.387.907

Ariana

Ariana

Cosmeticiană

Cunoscând în amănunt conceptul de frumusețe, Ariana realizează pe lăngă make-up și extensii de gene, pensat/stilizat sprâncene, vopsit brow henna și epilat cu ceară de unică folosință, tratamente cosmetice relaxante, care aduc un plus de vitalitate  pielii. Din gama produselor utilizate pentru realizarea tratamentelor, fac parte brandurile  de renume mondial precum Pevonia, Bruno Vassari sau BCN, ce garantează rezultate  imediate și, mai mult decât atât  ajută regenerarea și restructurarea țesuturilor.

Programări: 0762.932.321

Tratamente faciale cu produse profesionale Pevonia și Bruno Vasari

Pevonia

Creatorii produselor marca Pevonia au așezat pe primul plan calitatea produselor oferite, în detrimentul ambalajului care este unul simplu, dar plăcut vizual. Importanța oferită produselor dinăuntrul ambalajului a condus brandul Pevonia pe cele mai înalte culmi ale succesului fiind ales brandul nr.1 în topul preferinţelor Hollywoodiene. Brandul Pevonia a fost sponsor oficial al premiilor Oscar și Globurile de Aur în 2010. Produsele nu conțin Alcool, Parabeni, Parfum, Lanolina, Coloranți, Sodium Lauryl Sulfate, Uleiuri minerale, Uree.

Bruno Vassari

Brandul Bruno Vassari este prezent în clasamentul preferințelor specialiștilor esteticieni, fiind nominalizat şi recunoscut în cadrul celui de-al IX-lea Congres de Medicină Anti-Aging ca fiind “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale” în 2017. De asemenea brandul Bruno Vasari este recunoscut şi pentru înnoirea permanentă a produselor sale, folosind doar ingrediente calitative şi doar în urma cercetărilor din domeniul cosmetic.

Epilat cu ceară de unică folosință

Frumuseţea este strâns legată de întregul proces dedicat îngrijirii corporale, astfel noi acordăm o atenţie sporită tratamentelor ce ne pot pune în valoare întreg corpul.

Pentru femei este foarte important ca pielea să aibă o textura catifelată indiferent de anotimp, iar epilatul reprezintă una dintre priorităţile extrem de importante din întregul ritual de frumuseţe al fiecărei femei. Aspectul neted, mătăsos, pur, lucios al pielii oferă bucurie zi de zi tuturor doamnelor şi domnişoarelor care doresc să-şi evidenţieze stilul vestimentar îmbrăcând cu senzualitate rochia preferată.

Fiind o tehnică bine cunoscută însă nelipsită de sacrificii, epilatul cu ceară este popular atât în rândul domişoarelor, dar şi în rândul doamnelor, pentru care acest tratament nu mai reprezintă o teamă.

Pensat

Pentru a ne bucura zi de zi de un aspect plăcut şi estetic al sprâncenelor noastre trebuie să facem constant o vizită la cosmetician. De ce am spus trebuie, simplu! El este singurul om în măsură să ne ofere forma şi astepectul dorit, el ştie cel mai bine care este tipul de formă a sprăncenei ce ni se potriveşte în concordanţă cu chipul nostru, şi tot el este cel care ne oferă sfaturi pentru îngrijirea facială potrivită tenului nostru.