Acum poți uita de senzația de asprime a părului proaspăt crescut! Dacă te-ai săturat de epilatul dureros cu ceară sau cu aparatul, poți opta pentru epilarea definitivă!

Ştim cât de important este să te simţi confortabil în propriul corp şi să ai zi după zi de o piele catifelată şi hidratată, aşa că venim cu soluţii!

Soluţia acestor probleme constă în epilarea definitivă  realizată prin intermediul tehnologiei IPL şi SHR. Tehnologia IPL foloseşte o undă de lumină dispersată având un spectru de lucru pe toată suprafaţa, flash după flash, însă procedura nu este recomandată personelor bronzate sau expuse intens la razele UV. Tehnologia avansată Super Hair Removal, utilizează melanina numai în procent de 50%, având cu 50% mai multă putere decât laserul, şi acţionând direct în piele (în profunzimea pielii) . Procedura SHR poate fi făcută pe toate tipurile de piele, inclusiv pe cea bronzată. În urma procedurii de epilare definitivă prin SHR veţi simţi o senzaţie de răcorire şi relaxare!

Procesul  de epilare definitivă nu implică durere sau alte reacţii adverse. Există posibilitatea ca în urma procedurii  de epilare definitivă cu IPL pielea foarte sensibilă să capete o nuanţă uşor roşiatică, dar în cel mult 2 ore acest efect va dispărea.