Despre Beauty Art Center – Brasov

Beauty Art Center a fost creat din dorința Andradei Voiculescu de a oferi femeilor un loc elegant  în care să poată beneficia de servicii complete de înfrumusețare. Astfel a fost creat acest centru de înfrumusețare ce cuprinde atât  servicii de coafor, manichiură/pedichiură, cosmetică, make-up și cât și posibilitatea de a învăța în detaliu tehnica tatuajului cosmetic permanent. Academia Beauty Art School, parte componentă a Beauty Art Center, este locul ideal unde poți afla din secretele profesiei de Dermopigmentist și Stilist Extensii de gene. În cadrul Beauty Art School poți afla din tainele tehnicilor  de Micropigmentare, Microblading, Microshading, Extensii de gene, intrând astfel în breasla specialiștilor dermopigmentiști, respectiv stilistilor Eyelash Extensions.

Echipa Beauty Art Center

Andra

Andra

Micropigmentare, Microblading, Extensii Gene

Promotorul salonului și al academiei, Andra este adepta aspectului natural, pentru care și militează în cursruile pe care le predă. Frumusețea naturală a unei femei o face mereu să pară mai tânără și mai specială.  Programări la: 0741.667.462

Roxana

Roxana

Cosmetica

 Cu o experiență de peste 4 ani în domeniul înfrumusetării, Roxana oferă  prin fiecare procedură realizată un adevărat ritual de relaxare. Din gama seriviciilor cosmetice oferite fac parte: extensii de gene, pensat și vopsit clasic, laminare gene și sprâncene, tratamente faciale, epilare definitivă folosind tehnologia IPL/SHR. Cu o tehnică impecabilă Roxana accentuează frumusețea fiecărei priviri aplicând cu plăcere extensii de gene fir cu fir, 2D, 3D, dar și Volum Rusesc. Programări la:  0747.614.459

Ariana

Ariana

Make - up

Primul cuvânt care ne vine în minte când ne gândim la Make-up este cu siguranţă – Culoare. Concentrându-se pe particularităţile chipului şi evidenţiindu-le pe fiecare în parte, Ariana oferă prin tehnicile şi produsele folosite un adevărat răsfăţ şi o concretizare a conceptului de frumuseţe. Programări la 0762.932.321

 

Ana-Maria R.

Ana-Maria R.

Manichiură

Ana Maria este unul dintre tehnicienii de unghii din echipa noastră. Cu experiență de 9 ani în acest domeniu, dintre care 4 cu realizări excepționale în saloane de specialitate, Ana Maria se îngrijește ca mâinile și picioarele tale să fie mereu frumoase.

Programări la 0748.145.737

 

Camelia

Camelia

Manichiură/Pedichiură

Pasionată de frumos și detalii, Cami știe că mâinile sunt cartea de vizită cu care te prezinți în fața oricui. Astfel, că pune mare preț pe un aspect sănătos al acestora. Pe lângă tehnicile pe care le stăpânește, Cami are grijă să redea pielii mâinilor și picioarelor tale, finețea mult dorită.
Programări la 0721.725.324
Ana Maria G.

Ana Maria G.

Manichiură

Se spune că mâinile sunt cartea de vizită a oricărei femei! Pornind de la această afirmaţie reprezentantele sexului frumos acordă timp preţios pentru a avea, şi a-şi menţine aspectul inedit al unghiilor. Ana Maria ştie cât de importantă este imaginea unor unghii bine întreţiunte venind astfel în ajutorul clientelor cu soluţiile potrivite pentru fiecare.

Programări la: 0765.903.333

 

Alina

Alina

Manichiură/Pedichiură

Dorința continuă de a dărui ”frumosul”, a făcut ca Alina să fie parte a Beauty Art Center. Fiind specializată  în construcția de unghii tehnice, atât gel cât și acryl, Alina creează o gamă extinsă de modele de unghii, de la cele mai simple tipuri de manichiură și pedichiură, până la formele extreme.

Programări la: 0744.569.865

Aurel

Aurel

Hairstyilist

Talentul, pasiunea și munca au făcut ca Aurel să exceleze în hairstyling. Pasiunea pentru frumos, răbdarea, creativitatea, sunt doar câteva dintre atributele unui profesionist. Aurel știe că cel mai important lucru este să oferi clienților tăi nu doar un pachet complet de servicii, ci să reușești să evidențiezi  personalitatea și stilul fiecăruia.

Programări la: 0757.886.112

Sebi

Sebi

Îndepărtare tatuaj

Interesul sporit despre știința culorilor și pasiunea pentru tatuaje, a facut ca Sebi să fie cea mai potrivită persoană care te poate ajuta să îndepărtezi definitiv tatuajele nedorite. Dacă te deranjeaza aspectul inestetic al tatuajelor a căror pigmenți și-au pierdut din intensitate, sau dacă încă regreți imaginea persistentă pe care o porți pe corp, este momentul să te bucuri de noul serviciu de îndepărtare tatuaje oferit de Beauty Art Center. Programări la: 0787.599.888

Oana

Oana

Marketing

După cum era de așteptat, oamenii pasionați de arta comunicarii sunt cei care studiază poate cel mai mult modalitățile ideale în care ar trebui creat un anumit mesaj. Pentru ca totul să decurgă perfect, iar rezultatul final să atragă atenția, fie inteligent, dar și corect înțeles, Oana este omul care transformă multitudinea de gânduri și idei în descrieri și mesaje simple, istețe și realiste.

Număr de contact: 0733.00.77.99

Mirela

Mirela

Contabil

Umorul este cheia succesului în cazul Mirelei. Deși tratează totul cu maximă seriozitate, știe când este momentul pentru o pauză de amuzament în care toată lumea se destinde, se relaxează și se încarcă la maximum cu energie pozitivă pentru ca fiecare dintre noi să-și continue munca degajat. Atenția, grija la detalii, la cifre, face ca fiecare operațiune ce ține de domeniul contabilității să pară simplă.
Christi

Christi

Manager Salon

Pentru a fi un bun manager trebuie să întrunești în mod obligatoriu câteva criterii. Responsabilitatea să fie punctul tău forte, trebuie să fii multitasking, să îți asculți și ajuti angajații și binențeles să fii calm! Acestea și multe alte principii stau la baza managerului Christian.

Număr de contact: 0733.00.11.88