Mâinile sunt cartea de vizită a fiecăruia, iar un aspect îngrijit al lor este obligatoriu. Manichiura trebuie să facă parte din ritualul fiecărei persoane, pentru că o piele îngrijită a mâinilor și niște unghii frumoase vor impresiona mereu.

Atingerea unor mâini perfecte, va fi la rândul ei perfectă. Cât despre aspectul îngrijit al picioarelor, nu trebuie să amintim cât este de important. Indiferent de sezon, pedichiura trebuie să fie făcută de un profesionist. Doar așa îți vei simți picioarele ușoare și vei păși ca pe nori în fiecare zi.

În centrul nostru te vei bucura de experiența și creativitatea stilistelor pregătite intensiv la cele mai bune cursuri în domeniu, care îți vor crea cele mai frumoase modele de unghii și care te pot sfătui în mod profesionist în ceea ce privește îngrijirea mâinilor și a picioarelor.

Ana-Maria Răileanu

Ana-Maria Răileanu

Manichiură

Ana Maria este unul dintre tehnicienii de  unghii din echipa noastră. Cu experiență de 9 ani în acest domeniu, dintre care 4 cu realizări excepționale în saloane de specialitate, Ana Maria se îngrijește ca mâinile și picioarele tale să fie mereu frumoase.
Cursuri absolvite: pictură acrilică, nail art combinat, forme extreme și forme de salon, curs acryl, curs acryl 3D
micropictură

PORTOFOLIU

Camelia

Camelia

Manichiură, Pedichiură

Pasionată de frumos și detalii, Cami știe că mâinile sunt cartea de vizită cu care te prezinți în fața oricui. Astfel, că pune mare preț pe un aspect sănătos al acestora. Pe lângă tehnicile pe care le stăpânește, Cami are grijă să redea pielii mâinilor și picioarelor tale, finețea mult dorită. Cu specializări în construcția de unghii tehnice, atât gel cât și acryl, Cami poate crea absolut orice model de unghii, de la cele mai simple tipuri de manichiură, până la formele extreme.

PORTOFOLIU

Ana-Maria Gruia

Ana-Maria Gruia

Manichiură

Ana Maria- Gruia face parte din echipa noastră de tehnicienii de  unghii. Pregătirea intensă în domeniul esteticului, a făcut ca fiecare vizită  să aibe drept rezultat un aspect inedit al unghiilor, atât datorită culorilor și poduselor folosite cât și tehnicilor realizate.
Printre cursurile absolvite cu brio putem enumera: pictură acrilică, curs acryl, curs acryl 3D, micropictură,nail art combinat, forme extreme și forme de salon.

PORTOFOLIU

Alina

Alina

Manichiură, Pedichiură

Dorința continuă de a dărui ”frumosul”, a făcut ca Alina să fie parte a Beauty Art Center. Atenția, răbdarea, creativitatea și bucuria de a prelucra esteticul din forma sa brută, au adus la desăvârșirea ei ca și tehnician în unghii. Pasiunea pentru aceasta meserie s-a înfiripat în momentul în care s-a decis că cel mai simplu lucru este să dăruiești ”frumos”. De atunci și până în ziua de astăzi, Alina dăruiește îngrijire, confort, aspect plăcut….și zâmbete. Fiind specializată  în construcția de unghii tehnice, atât gel cât și acryl, Alina creează o gamă extinsă de modele de unghii, de la cele mai simple tipuri de manichiură și pedichiură, până la formele extreme.

PORTOFOLIU